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『MSTERIOな1日』シリーズ8 MSTERIO LIVE April 24 (Fri) - 25 (Sat)

Aki’s 10 mins cooking class

MSTERIOな1日 シリーズ8

アメリカ 東海岸 4月24日(金曜)夜 9時から

アメリカ 西海岸 夜 6時から

日本 4月25日(土曜)朝 10時から

MSTERIO LIVE Series 8

US West coast at 6 PM

US East coast at 9 PM

JAPAN on 4/25 (Sat) at 10 AM

参加リンクはここをクリック Please click to participate 

出演Directorのみなさん

English/French: Thomas

Dance: Junko

*Arts & Crafs: Anthony

**Baking: AKi

*Anthonyのクラスで使うもの:

ペーパー(どんな紙でもオッケー)

クリネックス

カラーペン 

**Akiさんの10分クッキングクラス『フライパンでパンプディング』で用意して欲しいもの:

材料(1-2人)

  • バター

  • 食パン 2枚

  • たまご 2個

  • 牛乳 300cc

  • 砂糖 大さじ2

  • あれば、バナナやリンゴやレーズン、アーモンドなど

他に必要なもの

ジップロック 2枚

フライパン

スプーン

フライパン

Director's Bio:

レビーン トーマス/Thomas Levine

ミステリオ・英語&フランス語ディレクター/English&French Language Director

ニューヨーク生まれ育ち、5年前から東京に住んでいます。洗足学園で中高生の英語の教師をしています。フリータイムには、ランニングをしたり音楽を聞いたり、料理をしたりユニークな食べ物を食べるのが大好きです。ミステリオでは英語とフランス語を楽しく教えています。これまでミステリオは8回の参加。

I am Thomas and I am originally from New York but I have been living in Tokyo for 5 years!  During the year, I work as an English teacher at Senzoku Gakuen, which is an all-girls Junior and Senior High School in the Kawasaki area. In my free time, I enjoy running, listening to music, cooking and eating interesting food. I've paritipcated at MSTERIO 8 times in a past.

じゅんこ/Junko☆

ダンスディレクター/Dance Director

Junko☆です。ダンサー、振付師、役者、脚本家、演出家、そして最近はYouTuberという肩書きも追加された、Junko☆です。実験道場というパフォーマンスグループで活動しています。子供の頃から今までずっと、頭の中はクリエイティブなアイデアでいっぱいで、好奇心と直感でどこへでも飛び込んできました。好奇心旺盛のまま大人になり、NYのアポロシアターや韓国のオーディション番組に出演したり、ダンスの大会で"女賞金ハンター"なんて言われるようになりました。そんな経歴はあっさりと手放し、実験道場では面白いと思うことにまっすぐに、失敗を恐れずに挑戦し、日々実験しています。紅白歌合戦の振付師からおバカなコメディまでを同時にできるのは…私しかいないんじゃないか?と胸を張っております。エンタメで世界平和 というテーマで何か作品をつくりたいです。子供たちみんながダンスを好きなってくれるように全力で頑張ります!

 実験道場のキッズ向け動画をまとめたプレイリストこちらになります!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRYMgvdHfcfiJWNaBbjEpJnOgx9dKLXLO

シュミット アンソニー/Anthony Schumitt

アートディレクター/Art Director

 アリゾナ州立大学でアートの教育を受けたアンソニーのアートとデザインは彼そのものを語っている。1975年に優秀アーテイストとして表彰。毎年ホリデーシーズンにショッピングカーを重ねてお目見えするクリスマスツリーのアートは、世界からも注目をされている。過去にはニューヨークのバーニーズデパートやコンポラリー美術館の内装も手がけ、今現在はニューヨークブルックリンのホテルや数店舗の内装を手がけている。東京にあるパソナの地下にある光を使わなくても野菜が育つというコンセプトのファームデザインは今でも話題の一つ。インテリアデザイナーとしても名高いアンソニーだが、彼の住むカリフォルニア州サンタモニカでは、エグゼクテイブコミテイーメンバーとして、ローカルの街づくりと住民たちのコミュニテイーのサポートだけでなく、メインストリートのビジネス向上のために力を注いでいる。MSTERIOには19回の参加経験を持つ。

 Anthony's experience and education in the field of art started when at the age of 18 he attended Arizona State University.  Art and Design has been his expression ever since. Artist of the year in 1975. An Art scholarship to BYU. The Artist who created the world famous Shopping Cart tree, an annual installation at Edgemar. He has worked at Barney's New York and the Museum of Contemporary Art. Currently he’s been working on a hotel and a store in Brooklyn, NY. He is a part of the team at Sean O'Connor Lighting. You can also see his design work at Pasona in Tokyo. He is an interior designer and working with the retail furniture store Live Style Design studio. He is on the executive committee for "Buy local" encouraging communities to support their local business. He is Chairman of the Board of the Main street Business improvement association. He lives in Santa Monica, California and this is his 19th year with MSTERIO. 

田中亜樹/Aki Tanaka

クッキング・ベーキングディレクター/Cooking & Baking Director

smile-truck 主宰

東京生まれ小学5年生の時に九州の佐賀県へ。東京と九州の味の差にカルチャーショックを覚え、そこから各地・各国の地産の土や風土の違いの食材に興味を持つ。高校卒業後、東京に戻り大手ホテルへ入社。カスタマーサービスのイロハを学ぶ。食とは『人の生きていく最低限必要なもの。かつ、人を幸せにする素晴らしいもの』の認識を深く実感し食の道に進む事を決意。その後、オーストラリア・ニュージーランドに渡り農場仕事やワイン造り、放牧育ちによる酪農業を勉強。結婚を機にアメリカNYへ。ミシェラン3つ星の『DANIEL』にてフレンチ界の巨匠Daniel Baulud師に3年間師事。その後、和食材を使ったデザート作りをメインに15年間エグゼクティブパティシエとして活動。現在、日本に帰国しお子様たちに『食の大切さ・食の楽しさ・食の尊さ』を軸として食育活動の一環でお菓子お料理教室を開催。また、実家の家業であるスポーツジムの関係で児童心理学カウンセラー・マッサージセラピストとしても活動中。MSTERIOには2回の参加経験あり。

 Born in Tokyo, moved to Saga prefecture in Kyushu when she was in 5th grade, where she experienced a major culture shock. She then found a passion for food and nature in different areas in Japan. After graduating high school, he started working at a big hotel chain, and learned a lot about customer-service. She changed her mindset into a motto “food is what is necessary for everyone, but also something that makes people happy”. Then she went to Australia and New Zealand to learn about wine and farming, and then moved to New York after getting married. She worked with Daniel Boulud, the owner of a three star Michelin restaurant “DANIEL” for three years, and later worked for 15 years as a patisserie. Currently she is in Japan teaching children how important and fun food is, and run his own cooking classes. She also works as a counselor for children and a massage therapist.